Camelyaf

Steklena mata Cam Elyaf

Cam Elyaf je podružnično podjetja skupine ŞIŞECAM GROUP in je v svetovnem merilu vodilni proizvajalec "E" steklenih vlaken za ojačitev plastike ter nenasičenih poliesterskih smol in derivatov za izdelavo GRP. Njihovi sestavljeni materiali, ki nudijo nešteto prednosti v primerjavi s tradicionalnimi materiali, se uporabljajo na različnih področjih, predvsem v infrastrukturi, vetrni energiji, avtomobilski industriji, gradbeništvu, pomorstvu, industrijskih izdelkih in na pohištvu za zunanjo uporabo.

Odkar se je proizvodnja začela, je podjetje Cam Elyaf nenehno povečevalo svoje zmogljivosti in postalo eden od dragocenih evropskih proizvajalcev steklenih vlaken. Nenehni in inovativni razvoj tehnologije, izdelkov in kakovosti storitev ustrezajo vedno večjim zahtevam kompozitne industrije.

Od ustanovitve leta 1976 je podjetje konstantno raslo in preraslo v enega največjih proizvajalcev steklenih vlaken v Evropi. Posebni utrjevalci steklenih vlaken, ki jih proizvaja podjetje Cam Elyaf, so vitalni del naprednega oblikovanja in sestavnih tehnik povsod po svetu.

Podjetje Cam Elyaf se lahko pohvali s svojimi visokimi standardi proizvodnje steklenih vlaken. Odličnost le teh so potrdile tudi številni neodvisni ocenjevalci kakovosti kot so Lloyd, ACS, RJS, TZW in DNV GL.

Čeprav so pomemben dobavitelj na svetovni ravni, njihova osredotočenost ostaja v Evropi. Tako se hitro ozdivajo na povpraševanja tukajšnje industrije in krojijo nove smernice na področju proizvodnje in integracije steklenih vlaken v nove tehnologije. Svoje bogate izkušnje in dognanja delijo s svojimi partnerji na mednarodnih simpozijih, ki jih organizirajo. Saj verjamejo, da je tesno sodelovanje in predvsem vključevanje partnerjev v procese njihove proizvodnje potrebno za napredek te panoge. Tako svoje partnerje kot kupce opremljajo z najkakovostnejšimi materiali in ponujajo rešitve v hitro rastočih panogah kot so znanost, tehnologija in dizajn.