DeVilBiss

DeVilBiss

DeVilbiss je svetovno znan proizvajalec vrhunskih lakirnih pištol in napredne atomizacijske tehnologije. Za zahteven trg avtoreparatur ponuja DeVilbiss celovit program izdelkov za aplikacijo, sušenje, oskrbo z zrakom in zaščito dihal za vsako ličarsko delavnico.

Ne glede na to, ali lakirate motorno kolo, superšportni avomobil ali 40-tonski tovornjak, DeVilbiss ponuja vrhunske, učinkovite in ekonomične pripomočke, ki so narejeni za popolne rezultate dan za dnem.

DeVilbiss je prva izbira profesionalcev že več kot pol stoletja, vse od pričetka prodaje legendarne lakirne pištole "JGA".

Legenda se nadaljuje tudi danes, z DeVilbissovim i-sistemom ter GTi serijo profesionalnih lakirnih pištol za avtoreparaturo, ki so bile razvite z namenom večje učinkovitosti, boljše kvalitete končnega izdelka ter točnega ujemanja barvnega tona z najnovejšimi lakirnimi sistemi.

DeVilbiss tesno sodeluje z vsemi velikimi proizvajalci avtomobilskih lakov in lakov za komercialna vozila, prav tako kot s proizvajalci vozil, s čimer zagotavlja, da DeVilbiss ostaja na čelu te razburljive industrijske panoge.

Od najboljših lakirnih pištol do filterskih regulatorjev ter dihalne zaščite, DeVilbissu lahko zaupate!