HB Body

HB Body

Podjetje HB BODY je bilo ustanovljeno leta 1982 z namenom proizvodnje in distribucije izdelkov za avtoličarsko industrijo. Devetdeset odstotkov (90%) svoje proizvodnje izvažajo v sedeminsedemdeset (77) držav po vsem svetu.

Robotizirana proizvodnja in skladiščenje

HB BODY S.A. ima sedež v industrijskem predelu Soluna in v Atenah na kar 120.000m2. Poleg velikega skladiščnega centra, proizvodnih objektov se podjetje ponaša tudi s sodobnim centrom za usposabljanje s pršilnimi kabini, z zmogljivostjo za avtomatsko prevajanje v treh (3) jezikih.  Na tem mestu se izšolajo vsi kvalificirani avtoličarji z vsega sveta. Pred kratkim so dokončali investicijo v popolnoma avtomatizirano proizvodno linijo vertikalnega kovinskega tiskanja.  Provizvodni trak se pričene z zasnovo nalepk njihovih izdelkov iz kreativnega oddelka, kovinskega tiskanja, dejanske izdelave pločevine in končno shranjevanja pločevink v avtomatizirano robotiziranem logističnem skladišču z zmogljivostjo 7000 palet.  Logistično skladišče je edinstveno v Grčiji in eno redkih v Evropi.

Certifikat ISO 9001

Leta 1998 je podjetje HB BODY S.A. pridobilo certifikat ISO 9001 s strani TUV Nemčije. To potrdilo je uradno jamstvo za zagotavljanje kakovosti pri razvoju, raziskovanju, proizvodnji, distribuciji in poprodajnih aktivnostih.

Leta 2012 je bilo podejtje s strani družbe ICAP Group, katero na podlagi objavljenih rezultatov podeljuje nagrade podjetjem in skupinam , nagrajena s priznanjem "True Leader", za izpolnjevanje visokih meril uspešnosti.

Več o podjetju HB Body si poglejte tukaj.