Norton brusni papirji.

Norton

Podjetje Norton je največji proizvajalec in dobavitelj visoko zmogljivih brusilnikov za industrijsko in komercialno uporabo ter za domačo uporabo in uporabo v avtomobilski industriji. Svoje inovacije širi na različne trge; od izvedbenih do vzdrževalnih del, za velika gradbišča, avtoličarske delavnice in/ ali domača popravila - Norton ima pravi produkt za vsako vrsto dela.

Podjetje Norton je del korporacije Saint-Gobain, vodilne svetovne organizacije na trgu življenjskih prostorov in gradbenih del. Norton ponuja najširši portfelj rešitev za rezanje, mletje, mešanje, dodelavo in poliranje za vse vrste materialov in aplikacij, z najbolj naprednimi in cenovno dostopnimi tehnologijami.  S 63 proizvodnimi obrati, osmimi centri odličnosti, štirimi tehnološkimi centri za mletje in tremi raziskovalnimi in inovacijskimi centri po vsem svetu, poskrbijo da so vam vedno na voljo z ustreznimi in kvalitetnimi izdelki, ter rešitvami.

Razvijajo, izdelujejo in dobavljajo nam izdelke, ki so del našega vsakdanjega življenja bodisi na delovnem mestu ali v našem domu. Prinašajo bogate izkušnje in imajo skupne vrednote, osredotočene na zagotavljanje močnih, natančnih in uporabniku prijaznih rešitev za vsako operacijo: izdelavo,  za dodelavo ali ponovno obdelavo.

V podjetju nenehno iščejo načine za izboljšanje delovnih pogojev in poenostavitev vaših delovnih procesov tako, da odstranijo prah ali hrup, zmanjšajo skupne stroške, tako da povečajo število izvedbenih del, ki jih lahko delate z vsakim izdelkom, z upoštevanjem izboljšaja udobja izvajalca. Če nimate rešitve, ki jo iščete danes, lahko računate na nas, da jo bomo razvili za jutri.

 

V Nortonu skrbijo za zagotavljanje rešitev, ki so za nas pomembne.