Novosti

NOVOST med brusnimi sredstvi: Norton Cyclonic Multi - Air

Predstavljamo vam novost med brusnimi sredstvi: Norton Cyclonic Multi – Air.

Minili so dnevi, ko smo delali s številnimi različnimi granulacijami, da bi dosegli gladko površino z abrazivi, ki so vsi videti enako! Cyclonic® je nov in edinstven Nortonov brusilni sistem “vse v enem”, ki je barvno označen z uporabo, za hitro in enostavno izbiro izdelkov v delavnici.

VIDEO: Norton Cyclonic Multi – Air 

Nabor brusov, ki ga sestavljajo diski, role in dodatki je bil posebej zasnovan z uporabo Norton Cyclonic tehnologije in mehke penaste podlage pri finejših granulacijah. Ta napredek pri oblikovanju zagotavlja, da vsaka faza brušenja daje najboljši učinek za naslednji korak; zmanjšanje časa brušenja, povečanje produktivnosti  in popolno.

Zahvaljujoč edinstvenemu vzorcu lukenj na diskih Cyclonic Multi – Air, ki temelji na tvorbi ciklonov, Norton Cyclonic izboljša produktivnost za 32% in omogoča kar 25% boljše odstranjevanje prahu ( v primerjavi z običajnimi brusilnimi diski).

Zaradi nove laserske tehnologije izdelave diskov, slednji omogočajo bolj konsistentno brušenje. To pomeni, da celotno uporabno dobo diska ta enakomerno brusi in ne pušča neželenih ali izrazitejših sledi brušenja.

V kolikor vas zanimajo vse novosti, prelistajte novi Norton kataloga ali pa pošljite povpraševanje.