Novosti

18. TRADICIONALNI CARSYSTEM PIKNIK

Na pragu poletja je podjetje Carsystem za svoje poslovne partnerje in prijatelje pripravilo nepozabno družinsko doživetje.

V Lokarjah pri Vodicah se je drugo junijsko soboto odvil tradicionalni piknik, na katerem se je zbralo okoli dvesto prijateljev in partnerjev kranjskega podjetja Carsystem. Zbrani so uživali ob zvokih žive glasbe, za brbončice so skrbeli mojstri žara. Ekipa Carsystema pa je postregla z dobro voljo, ki se je med povabljene širila pozno pod večer.

Največ razigranega smeha je bilo slišati iz igral, na katerih so se zabavali najmaljši. Verjetno je med njimi tudi že kakšen nov nadobuden avtoličar, ki ga bo podjetje čez nekaj let lahko poslalo na svetovno tekmovanje za najboljše ličarje, ki se odvija vsako leto v Franciji. Piknik je bil namenjen sproščenemu druženju z družinsko noto. Kar nekaj poslovnih partnerjev pa je tu našlo svoje sogovornike v kolegih avtoličarjih z vseh koncev Slovenije. Tako se je rodila prenekatera odlična, če ne celo inovativna ideja kako do še odličnejših rezultatov pri delu z uporabo ličarskih materialov in barv, ki jih zastopajo pri podjetju Carsystem.

VIDEO UTRINEK – CARSYSTEM PIKNIK 2022 (klikni)

Tradicija teh piknikov veleva, da ne sme manjkati niti pravi boj. Tako so se udeleženci piknika letos pomerili v rodeu in nogometu. Borba je bila napeta vse do zadnjega gola. Nogomet je bil letos še bolj zabaven, saj je potekal v napihnjeni areni oziroma kot simulacija namiznega nogometa v XXL izvedbi.

 

 

 

 

 

 

Smeha in zabave ni manjkalo. Za dobro glasbo ob kateri so se gostje tudi zavrteli pa je poskrbel duo Evergreen.

Najpomembneje pa je, da so se zopet utrdila stara in stkala nova prijateljstva. Saj je Carsystem podjetje čigar glavne vrednote so prijateljstvo, odlična tehnična podpora za partnerje na terenu, profesionalen pristop in kvalitetna storitev. Zato so pri podjetju veseli, da lahko svojim strankam rečejo prijatelji, ki so skupaj povezani v veliko družino Carsystem.