Carsystem

Carsystem

CARSYSTEM JE PRAVI NASLOV ZA VSE AVTOLIČARSKE IN AVTOKLEPARSKE MATERIALE IN REŠITVE V VAŠI DELAVNICI.

CARSYSTEM je blagovna znamka družbe Vosschemie GmbH, katera ima svoj izvor pri razvoju poliestrskih polnilnih spojin za avtoličarska in avtokleparske popravila. Podjetje s sedežem v Uetersenu, blizu Hamburga, je bilo pionir v proizvodnji poliestrskih polnilnih spojin in postavilo nove standarde na področju inovacij, ter v kakovosti in uporabniški prijaznosti izdelkov. Blagovna znamka Carsystem je bila ustanovljena leta 1994 in od takrat Vosschemie distribuira izdelke za profesionalni karoserijski in premazni sektor pod blagovno znamko Carsystem. Danes z več kot 2000 izdelki blagovna znamka Carsystem pokriva vse potrebe kakovostno zavestne obdelave karoserij in barve po najvišjih standardih.

S kar 58 partnerji v 59 državah in bogato, ter raznovrstno ponudbo je pravi odgovor na globalno povpraševanje po tovrstnih izdelkih namenjenih popravilom avtomobilskih karoserij. Dolgoletne izkušnje na osnovi brezkompromisnega iskanja rešitev na področju avtoličarskih  in avtokleparskih popravil je postavilo podjetje Carsystem na vrh dobaviteljev  za to dejavnost.

Pod blagovno znamko Vosschemie že od leta 1955 izhajajo iz proizvodnje poliesterskih polnil. Na osnovi teh izkušenj stalno povečujejo in dopolnjujejo asortima izdelkov v svoji ponudbi. Imajo vse, kar potrebujete za kvalitetno profesionalno popravilo.

Izdelki so prilagojeni uporabi drug z drugim, kar tudi dokazuje standard DIN EN ISO 9001:2008.

Uspešen sistem ima ime in to je CARSYSTEM

Več o podjetju CARSYSTEM si oglejte tukaj.