Dynabrade

Dynabrade

Evropska pisarna podjetja Dynabrade je bila ustanovljena leta 1989 v Luksemburgu ter poleg Evrope pokriva tudi bližnji Vzhod in Afriko. Svojim partnerjem zagotavlja prodajo svojih produktov, storitve za stranke, podporo pri trženju, skladiščenje in servis produktov Dynabrade.

Svoj ugled in dober glas podjetje Dynabrade vzdržuje že vse od leta 1969, ko je zaslovel kot inovativni razvijalec in izdelovalec edinstvenih prenosnih brusnih pripomočkov in orodij.

Dynabrade izdeluje orodja za širok spekter tehničnih aplikacij v industriji in servisni dejavnosti, kot so: rezanje, brušenje, poliranje, rezkanje ter polnjenje. Naša orodja se uporabljajo v avtoreparaturi, avtomobilski in letalski industriji ter v pomorstvu za kvalitetno obdelavo površin različnih materialov (les, kovina, plastika, guma, kamen, steklo, kompoziti ter steklena vlakna).

Zahvaljujoč nenehnemu razvoju in raziskavam, Dynabrade proizvaja najzaneslivejša orodja z dolgo življenjsko dobo in odlično ergonomijo, ki jih distribuirajo profesionalci po vsem svetu. Dynabrade zagotavlja, da so vsa orodja v skladu ali celo presegajo veljavne standarde o varstvu in zaščiti pri delu. Skupaj z našimi strankami oblikujemo najboljše rešitve za njihove vsakodnevne potrebe ter zagotavljamo popolne rezultate ter večjo produktivnost.