Novosti

CARSYSTEM GALA VEČER ob 20. obletnici delovanja

V novembru smo obeležili dvajset let uspešnega delovanja. Gala dogodek je le kronanje že tradicionalnega prijateljstva med zaposlenimi in poslovnimi partnerji podjetja Carsystem. Brez naših zvestih strank nam nebi uspelo orati ledino na področju avtoličarstva in ostajati v samem vrhu kar dve desetletji. Kot je dejal slovenski filozof Anton Trstenjak: »Svetloba in barva sta hrana za oko, kakor jed in pijača za telo.« in v duhu te misli je potekalo tudi druženje. Med večerjo je goste zabaval znani slovenski stand up komik Ranko Babič, za nepozaben večer ob glasbi pa je poskrbel kar Dejan Vunjak in Brendijeve barabe.

Ob častitljivem poslovnem jubileju so Carsystem Slovenija čestitali tudi Dieter Voss, lastnik in direktor podjetja Vosschemie GmbH, katerega znamko Carsystem zastopamo v Sloveniji, kot tudi predstavniki kemičnega koncerna BASF, divizije BASF Coatings, ki je lastnik svetovno priznane blagovne znamke avto lakov R-M.

Tako pri podjetju BASF Coatings kot tudi pri Vosschemie GmbH niso skrivali zadovoljstva nad sodelovanjem z nami. Tudi nam je bilo v veliko čast, da smo z njihove strani prejeli posebne plakete za ene najboljših zastopnikov za njihove izdelke v tem delu Evrope.

Največ pa nam pomeni podpora naših strank, z dolgoletno zvestobo dokazujejo, da smo na pravi poti. Da lahko tudi sami uspešno konkurirajo na svojem trgu zaradi izbire naših visoko kvalitetnih izdelkov je le en od dejavnikov naše skupne uspešne zgodbe. V ospredju pa je vsekakor pristen odnos do strank. Nudimo jim dodatna znanja in celovite programe vodenja in obvladovanja procesa. Zato so naše stranke inovativni in k napredku usmerjene družbe in posamezniki.